Pruiken

Bij Abbey’s vindt u pruiken en haarstukken met een natuurlijke uitstraling voor mannen en vrouwen. De haarwerken zien er echt uit, hebben geen zichtbare randen en blijven goed zitten. Niemand ziet dat u een pruik op heeft en u kunt genieten van een fijne bos haar.

  • Haarwerken voor mannen en vrouwen
  • Natuurlijke uitstraling: door anderen niet van echt te onderscheiden
  • Haarwerken voor het verbergen van kale plekken of volledige kaalheid

Maak voor advies over de mogelijkheden om uw haarverlies te verbergen eenvoudig online zelf een afspraak met een van de haarwerkexperts van Abbey’s.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Oorzaken haaruitval

Haaruitval kan zowel bij mannen als bij vrouwen verschillende oorzaken hebben. Zo kan door stress uw lichaam te veel adrenaline aanmaken, wat tot haarverlies leidt. Andere oorzaken kunnen chemotherapie of de haarziekte alopecia zijn. Bij vrouwen kunnen hormoonschommelingen, bijvoorbeeld tijdens de zwangerschap, ook (tijdelijk) haarverlies veroorzaken. Wat de oorzaak ook is, u kunt bij Abbey’s haarwerken terecht voor een pruik.

Onze haarspecialisten

Bij Abbey’s vinden we een persoonlijke en ontspannen sfeer belangrijk. Onze specialisten doen er alles aan om u een goed gevoel te geven en een maatwerkpruik te vinden die voldoet aan uw wensen. De haarwerkspecialisten van Abbey’s kunnen u door hun jarenlange ervaring goed adviseren. Onze medewerkers hebben zich gespecialiseerd in:

  • Haarwerken
  • De hoofdhuid
  • Kleuradvies
  • Haarverlenging

BIJ ABBEY’S VINDT U ALTIJD EEN HAARWERK DAT BIJ UW UITERLIJK EN WENSEN PAST. PLAN ZELF EEN VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK IN VOOR PERSOONLIJK ADVIES VAN ONZE HAARWERKEXPERTS

Pruiken voor vrouwen

Afhankelijk van de hoeveelheid haarverlies zijn er verschillende haarwerkoplossingen mogelijk. Als u volledig kaal bent, is een volledig haarwerk de meest geschikte oplossing. Bij vrouwen met kale plekken is een haaraanvulling vaak voldoende. En droomt u van een volle, lange haarbos maar is uw eigen haar erg dun? Met Djarling hairwaving weven wij 100% natuurlijk haar in verschillende kleuren door uw haar voor een prachtig natuurlijk resultaat.

Pruiken voor mannen

Veel mannen krijgen in hun leven te maken met dunner wordend haar, een terugtrekkende haarlijn of kale plekken. Ook voor deze soorten haaruitval kunt u bij Abbey’s terecht. Niemand zal zien dat u een pruik draagt: de haarwerken hebben geen zichtbare randen en een haaraanvulling zet u vast met onzichtbare clipjes of ringetjes. U kunt al uw activiteiten gewoon blijven uitvoeren, zo kunt u zelfs gaan slapen en sporten met een pruik of toupet.

Kosten van een pruik

Aangezien de kosten van een pruik afhangen van uw wensen, hanteren wij geen vaste tarieven voor onze haarwerken. Wel kost een pruik van echt mensenhaar meer dan een pruik van synthetisch haar en zijn grotere pruiken duurder dan kleinere haaraanvullingen. Op onze tarievenpagina kunt u meer lezen over de kosten en mogelijke vergoedingen voor haarwerken.

Onderhouden van uw pruik

Om uw haarwerk in goede conditie te houden, heeft het verzorging nodig. Net als echt haar moet u de pruik af en toe wassen, föhnen en borstelen. Wanneer u een haarwerk bij Abbey’s aanschaft, ontvangt u hierbij een verzorgingsset met een standaard, borstel, shampoo en balsem. Ook kunt u de verzorging van de pruik overlaten aan een van de medewerkers van Abbey’s.

Contact met Abbey’s

Wilt u meer weten over pruiken bij Abbey’s? Neem telefonisch contact met ons op of plan zelf een afspraak in voor een vrijblijvend intakegesprek.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag