De haarwerk specialisten van Abbey’s

Mandy

Als manager bij Abbey's vind ik het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren, waarin u optimaal kunt genieten. In onze sfeervolle salon heeft u uw eigen hairstyliste tijdens de hele behandeling.
Dit kunnen waarmaken is een van de redenen waarom ik Abbey`s gestart ben, ik heb er plezier in om u blij maken met uw kapsel, u te vertroetelen en om u een goed gevoel te geven.
Of het nu is met een mooie kleuring, een haarwerk, haar verlenging of een goed geknipt kapsel. De producten waar we mee werken zijn met zorg uitgezocht. Zo kunnen wij u vrijwel altijd een oplossing bieden.

Om u goed te kunnen adviseren blijf ik me ontwikkelen. Inmiddels ben ik topstyliste,Color professional, Curlsys specialiste, hoofdhuidspecialiste en erkend haarwerker.
Op dit moment volg ik de opleiding kleurconsulente, om u ook advies te kunnen geven over uw persoonlijke kleur in kleding en make up.

Steffy

Eigenaresse Abbey's
Wat ik het allerleukste vind is haarverlenging. Mijn specialisme is Djarling Hairweaving, vrijwel dagelijks heb ik daar de meeste klanten voor.

Bij ons andere filiaal Andreas Kappers waren Mandy, Tamara en ik al collega`s. Zij vroegen mij mee om een salon op te zetten waar de klant helemaal centraal staat.
Dat sprak me zeker aan, inmiddels hebben we een geweldig fijne samenwerking en runnen we Abbey`s met z`n drieën.

Ik ben gediplomeerd haarstyliste en heb ook de opleiding tot haarwerker gedaan. Net als mijn andere collega's vind ik het belangrijk om er voor u te zijn.
Enthousiast gemaakt door Mandy volg ook ik nog regelmatig cursussen zodat ik u steeds opnieuw de laatste trends kan bieden.

Tamara

Tamara

Als schoonheidsspecialiste begonnen heb ik mij de afgelopen jaren intensief ontwikkeld tot huidtherapeute. Ik ben goed in het verbeteren en gezond maken van uw huid. Jongeren met Acné kan ik goed helpen.
Ook rosacea rimpels en oneffenheden. U zult altijd verschil zien na mijn behandeling. Ik heb mij gespecialiseerd in het behandelen van de oncologische huid.
Dit sluit mooi aan bij de haarwerkafdeling die Abbey`s u biedt.

Wat ik ook graag doe is pedicure behandelingen geven. Ik ben Erkend Medisch pedicure.
Belangrijk vind ik mijn klant in totale ontspanning te brengen tijdens mijn behandelingen bij Abbey's, het gebeurd dan ook regelmatig dat mijn klanten in slaap vallen tijdens de behandeling.
Dan heb ik mijn doel van mijn klant laten genieten behaald.

Anouk

 

 


Stel ons een vraag