Haarwerk vrouwen: voor haaruitval en kaalheid

Bij Abbey's kunt u terecht voor een haarwerk of haarstuk voor vrouwen om kale plekken te verbergen en uw zelfvertrouwen terug te krijgen. Haarverlies zorgt er vaak voor dat u zich onzeker voelt. Bij Abbey’s maken wij een haarwerk volgens uw wensen om weer een prachtige haardos te krijgen.

  • Haarwerk passend bij uw uiterlijk en wensen
  • Natuurlijke uitstraling: niemand ziet dat u een haarstuk draagt
  • U kunt slapen, zwemmen en sporten met een haarwerk

Via onze online agenda maakt u gemakkelijk een afspraak met de haarwerk specialisten van Abbey’s. Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden van een haarwerk of haarstuk.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Haarverlies bij vrouwen

Er bestaan meerdere oorzaken voor haarverlies. Zo kan haaruitval ontstaan door hormonen, haaraandoeningen als alopecia areata en als gevolg van een chemobehandeling. In alle gevallen geldt dat haarverlies vreselijk vervelend is, of u nu last heeft van kale plekken of dunner wordend haar. Onze haarwerk specialisten bekijken graag uw haarproblemen en zorgen voor een haarwerk, zodat uw haarverlies niet zichtbaar is.

Types haarwerken voor vrouwen

Welk type haarwerk geschikt voor u is, is afhankelijk van uw haarprobleem. Bij volledige kaalheid is een haarwerk de beste oplossing. Dit volledige haarstuk vervangt uw eigen haar. Heeft u last van kale plekken of dun haar, dan heeft u vaak geen volledig haarwerk nodig. Een aanvulling van het haar is dan voldoende om kale plekken te laten verdwijnen.

Een haarwerk van Abbey’s heeft een natuurlijke uitstraling: uw omgeving ziet niet dat u een haarwerk of haarstuk draagt.

Haaraanvulling

Wanneer u last heeft van haarverlies en kale plekken, dan is een gedeeltelijk haarwerk vaak de beste oplossing. Dit haarwerk vult uw eigen haar aan en wordt met clipjes vastgemaakt aan uw haar. Zo verdwijnen kale plekken en dun haar.

Tarieven en vergoeding

De tarieven van een haarwerk lopen uiteen doordat er verschillende types haarwerk zijn. Een gedeeltelijk haarstuk is vaak goedkoper dan een volledige haarwerk en synthetisch haar is goedkoper dan natuurlijk haar. Onze haarwerk specialisten vertellen u graag meer over de kosten. Vaak wordt een haarwerk vergoed door uw zorgverzekeraar, omdat er een medische indicatie is.

Uw haarwerk verzorgen

Net als uw natuurlijke haar dient u een haarwerk te verzorgen. Daarom krijgt u bij de aankoop van elk haarwerk een verzorgingsset met een shampoo en balsem, een standaard en een borstel. Onze specialisten vertellen u graag meer over het onderhouden van het haarwerk. Wilt u het haarwerk niet zelf onderhouden? Dan kan Abbey’s dat ook voor u doen.

Neem contact op met Abbey’s

Heeft u vragen over onze haarwerken voor vrouwen? Dan neemt u telefonisch contact op met Abbey’s. U kunt ook direct een afspraak maken met een van onze haarwerk specialisten.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag