Haarwerk op maat

Met een haarwerk van Abbey’s ziet uw kapsel er weer stralend uit en krijgt u meer zelfvertrouwen. Wij leveren maatwerk en helpen u aan een haarwerk dat precies bij u en uw wensen past. U bepaalt zelf de kleur, lengte en stijl van het haar met het advies van onze haarwerk specialisten. Wij zorgen dat uw haarwerk overeenkomt met uw natuurlijke haarkleur, zodat niemand ziet dat u een haarwerk draagt.

  • Haarwerk of haaraanvulling in uw natuurlijke haarkleur
  • Unieke haarwerken van echt haar en synthetisch haar
  • Wij leveren maatwerk: uw haarwerk is onzichtbaar voor anderen
  • Uw haarstuk of haarwerk binnen 1 week geleverd
  • Haarwerken en haarstukken voor mannen en vrouwen

Aan de hand van foto’s en uw natuurlijke haar bekijken wij welk haarwerk u nodig heeft. Samen met u zorgen we dat uw haarwerk niet van natuurlijk haar te onderscheiden is.

Maak een afspraak met de haarwerk specialisten van Abbey’s in Voorschoten om een haarwerk te vinden dat bij u past. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek vertellen we u graag meer. Mensen komen vanuit heel Nederland naar Abbey’s voor een perfect passend haarwerk.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

 

Volledig haarwerk

Geschikt bij volledige kaalheid of haaruitval

Bent u volledig kaal, dan kunt u kiezen voor een volledig haarwerk. Wij zorgen ervoor dat het haarwerk u precies past en niet van echt haar te onderscheiden is. Tijdens het intake gesprek bespreekt u uw wensen met de haarwerk specialist, zodat we een passend haarwerk voor u kunnen bestellen. We knippen het haarwerk altijd geheel naar uw wensen, zodat deze perfect bij u past en het er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Gedeeltelijk haarwerk of haarstuk

Geschikt bij kale plekken en dun haar

Stoort u zich aan kale plekken of dun haar waardoor uw hoofdhuid te zien is? Dan is een gedeeltelijk haarwerk de perfecte oplossing voor u. De haarwerk specialist bekijkt tijdens het intake gesprek direct wat voor haaraanvulling u nodig heeft. Met een haaraanvulling krijgt u een vollere haardos en verdwijnen kale plekken. Een gedeeltelijk haarwerk ziet er natuurlijk uit: uw omgeving ziet niet dat u een haarstuk draagt.

Kosten en vergoeding van haarwerken op maat

De kosten van een haarwerk zijn afhankelijk van het type haarwerk dat u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen gedeeltelijke en volledige haarwerken. Ook het materiaal – echt haar of synthetisch haar – heeft invloed op de prijs. Voor meer informatie over de kosten van een haarstuk neemt u contact met ons op. Bekijk onze pagina over vergoedingen voor meer informatie over welke kosten uw zorgverzekering vergoedt.

Ervaringen van onze klanten

"Na het intakegesprek was ik gelijk enthousiast: er is dus iets te doen aan mijn kale plekken! Binnen een week had ik een prachtig haarstukje om die lelijke plekken bovenop mijn hoofd te verbergen. Ik voel me er supergoed bij, bedankt!"

Marlinde

"Toen ik 25 was begon mijn haar al dun te worden, 3 jaar later was ik kaal. 2 maanden geleden heb ik een afspraak gemaakt bij Abbey’s en ik kon nog dezelfde week terecht. Nu draag ik een haarstuk en zie ik er weer zo oud uit als ik ben."

Karel

"Van het ene op het andere moment kreeg ik een haarziekte: alopecia areata. Mijn haar viel in enkele weken tijd volledig uit. Ik durfde haast de deur niet meer uit, maar toen vond ik de oplossing: een natuurlijk uitziend haarwerk dar precies lijkt op mijn haar."

Marie-Anne

Onze haarwerk specialisten

Twijfelt u over de keuze voor een haarwerk en wilt u graag geadviseerd worden door een specialist op het gebied van haarwerken? Dan bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend kennis te komen maken met een van onze haarwerk specialisten.

"Om u goed te kunnen adviseren, blijf ik me ontwikkelen en volg ik verschillende opleidingen."
- Mandy

"Ik vind het belangrijk om er voor u te zijn want u staat centraal bij Abbey's"
- Steffy

"Ik vind het belangrijk om mijn klant in totale ontspanning te brengen tijdens de behandeling."
- Tamara

"U blij maken met een haarwerk dat volledig naar uw wens is: dat is mijn doel."
- Jolanda

Maak kennis met ons team

Haarwerk met natuurlijke uitstraling

Wij begrijpen dat u liever niet wilt dat andere mensen zien dat u een haarwerk draagt. Daarom helpen wij u een haarwerk te kiezen in uw eigen haarkleur. Ook de lengte en het model kunt u zelf kiezen en eventueel aanpassen aan uw huidige of eerdere kapsel. Onze ervaren haarwerk specialisten meten u altijd een kapsel aan dat bij u past en voldoet aan uw wensen. Mocht u nog niet helemaal tevreden zijn, dan kunt u later terugkomen om het haarwerk opnieuw te laten knippen.

Wij maken een haarwerk dat écht bij u en uw wensen past, houden rekening met de laatste trends en zorgen dat u helemaal tevreden bent.

Haarwerk van synthetisch of echt haar?

Bij Abbey’s kunt terecht voor haarwerken van synthetisch haar en haarwerken van echt haar. Bekijk hieronder de verschillen tussen beide types haarwerken.

Haarwerk van echt haar

+ Natuurlijke uitstraling
+ Kan gestyled worden
+ Geschikt om te kleuren
- Slijt sneller
- Heeft meer onderhoud nodig
- Is prijziger dan een synthetisch haarwerk

Haarwerk van synthetisch haar

+ Leverbaar in verschillende modellen en kleuren
+ Voordeliger dan echt haar
+ Blijft langer goed
- Kan niet gekleurd worden
- Kan niet gestyled worden
- Voelt minder natuurlijk aan

Voor zowel een synthetisch haarwerk als een haarwerk van echt haar kunnen wij het onderhoud in de salon doen, zodat uw haar er weer verzorgd en netjes uitziet. Wilt u meer informatie over de verschillen tussen een haarwerk van echt haar en een haarwerk van synthetisch haar? Neem dan contact met ons op via 071 740 0010 of maak direct een afspraak.

Geheel vrijblijvend intakegesprek

Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw haar- en hoofdhuidproblemen en vertellen we u meer over onze haarwerken en haarstukken. Na dit gesprek bestellen we desgewenst direct de passende haarwerken. Binnen één week ontvangen wij de bestelde haarwerken en kunt u deze komen passen. Indien u er nog even over na wilt denken, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Maak een afspraak met onze haarwerk specialisten of bel 071 740 0010 voor meer informatie.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Verzorging van uw haarwerk met speciale producten

Het verzorgen van uw haarwerk doet u gemakkelijk zelf. Bij de aankoop van een haarwerk ontvangt u altijd een standaard, een borstel en een verzorgingsset met een speciale shampoo en balsem voor uw haarwerk. Onze haarwerk specialisten leggen u graag uit hoe u het haarwerk goed onderhoudt, zodat het zo lang mogelijk mooi blijft.

"Het mutsje (binnenwerk) van een haarwerk past precies op uw hoofd, zodat het haarwerk goed blijft zitten. Het haarstuk kan dus niet zomaar afvallen of afwaaien."

Haarwerk reserveren

Bij een chemobehandeling verliest u vaak uw haren. Wij raden u aan om voor het begin van uw chemobehandeling al een haarwerk te laten aanmeten. Zo zien wij uw natuurlijke haar en haarkleur, evenals de stijl, zodat we nog beter kunnen zorgen dat het haarstuk helemaal bij u past. U reserveert het haarwerk en bepaalt zelf wanneer u het gaat dragen. Het is ook mogelijk om het haarwerk te annuleren als blijkt dat u toch geen haarwerk nodig heeft. Zodra uw haar daadwerkelijk uitvalt, stapt u direct over op een haarwerk. Uw omgeving hoeft hier niks van te merken.

Neem contact op met Abbey’s

Wilt u graag een haarwerk op maat? Maak dan een afspraak met onze haarwerk specialisten via de online agenda. Voor meer informatie over het op maat laten maken van een haarwerk neemt u telefonisch contact met ons op.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag