Haarwerk mannen: haarstukjes voor haarverlies en kale plekken

Met een haarwerk voor mannen verdwijnen kale plekken en een terugtrekkende haarlijn en krijgt u weer een volle haardos. Veel mannen krijgen in hun leven te maken met een vorm van kaalheid, maar dit hoeft u niet te accepteren. Abbey’s maakt natuurlijk uitziende haarwerken, zodat uw omgeving niet ziet dat u een haarstuk of toupet draagt.

  • Haarwerken voor kale plekken of terugtrekkende haarlijn
  • Natuurlijke uitstraling: niemand ziet dat u een haarwerk draagt
  • Slapen en sporten met een haarstuk of toupet

Maak een afspraak met onze haarwerk specialisten via de online agenda of door telefonisch contact met ons op te nemen. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw haarproblemen en adviseren we u over een haarwerk.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Haaruitval bij mannen

Bij mannen komt haarverlies aanzienlijk vaker voor dan bij vrouwen. Veel mannen lopen door een erfelijke oorzaak als alopecia androgenetica, een haarziekte of chemokuur rond met kale plekken of een terugtrekkende haarlijn zonder te weten dat hier een gemakkelijke oplossing voor is. Met een haarwerk verbergt u uw kaalheid en krijgt u weer een mooi kapsel. Door de onzichtbare randen en bevestiging ziet niemand dat u een haarwerk draagt.

Soorten haarwerken voor mannen

Afhankelijk van uw haarprobleem heeft u een volledig haarwerk  of gedeeltelijk haarstuk (haaraanvulling) nodig. Onze haarwerk specialisten bespreken tijdens het intakegesprek uw problemen en helpen u een natuurlijk uitziend haarwerk te kiezen.

Dankzij de onzichtbare randen ziet uw omgeving niet dat u een haarwerk of haaraanvulling draagt. Abbey’s maakt  natuurlijk ogende haarwerken.

Haaraanvulling

Een gedeeltelijk haarwerk of haaraanvulling is bedoeld voor mensen met kale plekken, dun haar of een terugtrekkende haarlijn. Een haaraanvulling passen we aan volgens uw wensen, zodat het er precies zo uitziet als u wilt. Een gedeeltelijk haarwerk bevestigen we met onzichtbare clipjes of ringetjes, zodat de haaraanvulling goed blijft zitten.

Haarwerk van natuurlijk haar

Haarstukken worden gemaakt van verschillende materialen. Een haarwerk van echt haar heeft de meest natuurlijke uitstraling, maar u heeft ook de keuze uit haarwerken van synthetisch haar of een mix van synthetisch en natuurlijk haar. Onze specialisten helpen u graag een keuze te maken.

Kosten en vergoeding van haarwerken

De ene man heeft een haarwerk nodig voor een terugtrekkende haargrens, de andere man voor kale plekken op het hoofd. Voor beide haarproblemen biedt Abbey’s een oplossing. Omdat het haarwerk per persoon verschilt en wordt aangepast aan uw wensen, is er geen vaste prijs voor haarstukken. Op onze vergoedingenpagina vindt u meer informatie over de kosten en vergoeding van haarwerken.

Uw haarstuk verzorgen

Net als uw natuurlijke haar dient u een haarwerk te verzorgen. Daarom krijgt u bij de aankoop van elk haarwerk en elk haarstuk een verzorgingsset met een shampoo en balsem, een standaard en een borstel. Onze specialisten vertellen u graag meer over het onderhouden van het haarwerk. Wilt u het haarwerk niet zelf onderhouden? Dan kan Abbey’s dat ook voor u doen.

Contact opnemen met Abbey’s

Meer informatie over onze haarwerken voor mannen? Bel 071 740 0010 of maak direct een afspraak met een van onze haarwerk specialisten via de online agenda.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag