Haarverlies of haaruitval? Abbey's zorgt voor een passend haarwerk

Haarverlies kan ontstaan door verschillende oorzaken. Zo kunt u last hebben van uitvallend haar door alopecia, chemo of door genetische aanleg. Abbey’s is gespecialiseerd in haar- en hoofdhuidproblemen. Onze haarwerk specialisten hebben een haarwerk of haarstuk voor elk haarprobleem.

  • Haarwerken voor haarverlies, haaruitval en kaalheid
  • Specialisatie in haar- en hoofdhuidproblemen
  • Haarwerken zonder zichtbare randen

Maak een afspraak voor een intakegesprek, zodat onze haarwerk specialisten kunnen bekijken welk haarwerk u nodig heeft om uw haarprobleem te verhelpen. Via de online agenda kiest u zelf de datum en het tijdstip of u belt naar Abbey’s:

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Haarziekte alopecia

Er zijn diverse haarziekten die leiden tot haaruitval. De haaraandoening alopecia (areata) is een van de meest voorkomende haaraandoeningen. Alopecia areata veroorzaakt kale plekken op uw hoofd en kan variëren van één kaal plekje tot grote kale plekken over de gehele hoofdhuid. Enkele haaraandoeningen die wij vaak zien zijn:

  • Alopecia areata: pleksgewijze kaalheid
  • Alopecia diffusa: dun haar, waardoor de hoofdhuid zichtbaar is
  • Alopecia cicatricialis: kaalheid door littekenvorming
  • Tractie alopecia: schade aan het haar door bijvoorbeeld te strakke staarten en vlechten

Haaruitval na chemotherapie

Wanneer u een chemobehandeling ondergaat, is het mogelijk dat u last krijgt van haaruitval. De chemo vernietigt niet alleen de kankercellen, maar ook gezonde cellen in uw lichaam. Hoe sneller de lichaamscellen zich delen, des te gevoeliger zijn ze voor chemotherapie. Haargroeicellen delen snel en worden daardoor vaak aangetast door de chemo, wat haarverlies tot gevolg heeft.

Haaruitval door stress

Omdat mensen steeds vaker gestrest zijn, is dit met toenemende mate een oorzaak van haaruitval. Stress heeft allerlei negatieve gevolgen voor uw lichaam, zoals een verhoogde bloeddruk en een toename van adrenaline. Het teveel aan adrenaline wordt niet goed afgebroken in de hoofdhuid, waardoor er haarverlies optreedt.

Haarverlies bij vrouwen

Bij vrouwen wordt haarverlies vaak veroorzaakt door hormonen. Daarom komt haaruitval vaak voor bij zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang. Wanneer het haarverlies zo ernstig is dat er kale plekken ontstaan of dat de hoofdhuid zichtbaar is door het haar heen, is een haarwerk de oplossing.

Kale plekken verdwijnen, uw dunne haar wordt veel dikker en uw kapsel ziet er weer fantastisch uit. Naast hormonen is een haaraandoening als alopecia areata een veel voorkomende oorzaak van kaalheid bij vrouwen. Bij kaalheid en dun haar is een haarwerk een uitstekende oplossing: u verbergt de kaalheid en krijgt weer een prachtig kapsel.

Haarverlies bij mannen

Kaalheid is – in tegenstelling tot bij vrouwen – bij mannen relatief normaal. Ongeveer 70% van alle mannen krijgt in zijn leven te maken met kaalheid of haaruitval, variërend van een terugtrekkende haarlijn tot volledige kaalheid. Dat betekent echter niet dat u hier niets aan kunt doen. Met een goed passend haarwerk zorgen we dat kale plekken en dun haar verdwijnen. Omdat we qua kleur en stijl uw natuurlijke kleur imiteren is het haarwerk niet van echt haar te onderscheiden.

Dunner wordend haar

Haarverlies betekent niet altijd dat u volledig kaal bent. In sommige gevallen zijn er slechts een paar kleine kale plekjes die nauwelijks opvallen. Het is ook mogelijk dat uw haar dunner wordt, zodat de hoofdhuid zichtbaar is door het haar heen. Ook dit is zeer vervelend en gemakkelijk op te lossen met een haarwerk.

Altijd een passend haarwerk

Bij Haarwerken-expert.nl vindt u altijd een passend haarwerk, of u nu last heeft van uitvallend haar, dun haar of volledig kaal bent. Maak een afspraak met onze haarwerk specialisten om een haarwerk te laten maken volgens uw wensen. Samen met u bekijken we of u een aanvullend haarstuk (haaraanvulling) of volledig haarwerk nodig heeft.

Contact opnemen met onze haarwerk specialisten

Bel voor meer informatie over haaraandoeningen, hoofdhuidproblemen en haarwerken naar 071 740 0010. Onze haarwerk specialisten helpen u graag verder.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag