Djarling hairweaving

Djarling Hairweaving  is de allermooiste methode om het haar langer of voller te maken.
The Original Djarling Hairweaving: de nieuwe Hairweaving techniek die heel natuurlijk is, geen schade toebrengt aan het eigen haar en die jaar in jaar uit kan worden gebruikt, zo is prachtig haar haalbaar voor iedereen!

Wat is Djarling hairweaving?

Abbey`s Care werkt uitsluitend met Djarling Hair dat staat voor 100% natuurlijk haar van een perfecte kwaliteit. Het is beschikbaar in 21 prachtige kleuren die heel goed gecombineerd kunnen worden voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.
Door het unieke weefsysteem en doordat de structuur overeenkomt met het Hollandse haar, mengt Djarling Hair zich echt met het eigen haar.

Veel klanten vergeten bijna dat ze een weaving hebben, omdat zo’n comfortabele manier is om te genieten van een vollere haarbos. Door het mooie haar in combinatie met de bijzondere techniek kunnen we elke klant beloven dat het er top uitziet.
Het is niet zichtbaar dat je de natuur een handje hebt geholpen.

Het Djarling Hair wordt met 100% handwerk in het haar aangebracht, zonder gebruik te maken van lijm of chemicaliën. Djarling is daarom heel geschikt voor het Hollandse, soms kwetsbare haar. En wat ook zo fijn is: je ziet het niet. Het is daarom de ideale methode om het haar langer of voller te maken. Daar is veel behoefte aan, want er zijn steeds meer vrouwen bij wie het haar dunner wordt, al dan niet door een medische oorzaak. De Hairweaving van Djarling Hair is duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet te strak op de hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld.

Werkwijze Djarling hairweaving

Er wordt om te beginnen een heel fijn vlechtje gemaakt, dicht op de hoofdhuid. Dit is in alle gevallen maatwerk. De haarwerk expert schat in hoe dik een vlechtje moet zijn en hoeveel extra haar hieraan wordt bevestigd. Is het haar heel fijn en broos, dan is één baan Djarling Hair misschien al genoeg. Is het haar wat sterker, dan kunnen er misschien wel vier of vijf banen aan het haar worden toegevoegd. Het haar wordt met naald en draad aan het haar bevestigd, daar komt geen lijm aan te pas. Het resultaat hiervan is een heel natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen haar. Je ziet geen streepjes of strengetjes en je kunt het haar ook normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken.  Het voelt dus echt alsof Djarling Hair deel uitmaakt van het eigen haar.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Voor en na resultaten

Voor wie is Djarling hairweaving?

Het blijkt vaak dé oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met alopecia (vrouwelijke kaalheid), tijdelijk dunner haar (stress of chemo) en van nature dun haar. Natuurlijk kun je er ook glamourlooks mee creëren, deze methode is juist bij uitstek geschikt voor iedereen; van jonge meiden tot stoere vrouwen en van fashionista’s tot zakenvrouwen.

Abbey`s heeft als voordeel dat wij als Hairweaving studio contracten hebben gesloten met zorgverzekeraars voor vergoedingen op medische basis.

Graag zien wij je voor een gratis intakegesprek dan kunnen wij laten zien en voelen wat Djarling Hairweaving is en wat de kosten zijn.

071 – 74 000 10Maak een afspraak

Stel ons een vraag